Copyright Signmac Creative Solutions 2020
Signmac ontwerpt voor collega's - Signmac, al 25 jaar de mooiste lichtreclames en logo's.
855
post-template-default,single,single-post,postid-855,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Signmac ontwerpt voor collega’s

Signmac ontwerpt voor collega’s

Phil Put, Creative Director bij Signmac en bekend voor zijn logo designs, werkt ook graag voor collega’s en andere servicebureau’s. Het spijtige omdat het met de grootste discretie moet behandeld worden, wij deze realisaties onmogelijk kunnen posten. Voor één post verkregen we de toestemming. Lucy’s foodtruck.
Bij dit ontwerp heeft Phil de inspiratie gezocht bij Lucille Ball van de 70’s serie “I love Lucy”. Hij liet zich ook inspireren door de oude stationwagens met hout “Woody’s” genoemd. Bekijk hier de realisatie

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.