Copyright Signmac Creative Solutions 2020
Logo & Merk Identiteit - Signmac, al 25 jaar de mooiste lichtreclames en logo's.
617
page-template-default,page,page-id-617,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Logo & Merk Identiteit

Logo Designs & Branding

Bouw een sterk bedrijf met een aangepast merk

U weet dat u nooit een tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken. Toch investeren de meeste kleine bedrijven geen tijd en aandacht in een kwaliteitslogoontwerp, ook al is dit het eerste stukje informatie over uw bedrijf dat een potentiële klant ziet.

Een logo is de basis van het merk van een bedrijf en een van uw belangrijkste activa. Het communiceert wat je doet en hoe je het doet – je waarden en filosofie. Het vertelt potentiële klanten snel wat ze kunnen verwachten als ze uw bedrijf uit hun vele opties kiezen. Een bedrijf met een retrologo wil bijvoorbeeld gevoelens van eerlijkheid en betrouwbaarheid oproepen die gewoonlijk worden geassocieerd met de ‘goede oude tijd’.

In een concurrerende markt, waar klanten die onderscheid maken, onderzoek doen en hun ervaringen met elkaar delen, kan een klein bedrijf zijn volledige potentieel niet bereiken zonder een sterk bedrijfslogo.

Boost uw bedrijf met een “Custom Made” logo

Het getalenteerde team van Signmac ontwerpt op maat gemaakte, met de hand geïllustreerde logo’s die nauwgezet passen bij elk van onze klanten. We gebruiken nooit illustraties en we besteden werk overzee niet uit. In plaats daarvan wordt elk logo en merkidentiteitspakket vervaardigd door Signmac-oprichter Phil Put en zijn interne logo-ontwerpers.

We beginnen bij nul van alle ontwerpen, omdat elk bedrijf uniek is. Hun logo’s zouden dat ook moeten zijn.
We hebben uitgebreide ervaring in het bedienen van kleine en middelgrote ondernemingen, maar met name in het aanbieden van deskundige marketing voor aannemers, HVAC-marketing en marketing voor loodgieters.

Serviceproviders zoals deze kunnen op ons rekenen om ons diepgaand begrip van hun activiteiten en pijnpunten te gebruiken om beter met hun doelgroep te communiceren.

De waarde van onze merkenservices begrijpen

Onderzoek, ervaring, strategie, tijd en talent zijn allemaal essentiële ingrediënten in ons ontwerpproces voor logo’s. We hebben onze creativiteit geïnvesteerd in de ontwikkeling van meer dan 1.000 bedrijfslogo-ontwerpen om kleine bedrijven in de België te ondersteunen. Wanneer u Signmac opdracht geeft om uw merk te ontwikkelen, dan is dit wat uw investering oplevert:

  • Ongeëvenaarde ervaring: onze expertise op het gebied van branding van kleine bedrijven is ongeëvenaard. Het is onwaarschijnlijk dat u een team zult vinden dat beter gekwalificeerd is om uw merk op te bouwen. Ons werk wordt nooit uitbesteed, in tegenstelling tot de meeste hedendaagse logo-fabrieken.
  • Toonaangevende expertise: u werkt rechtstreeks samen met Phil, de creatief directeur van Signmac. U vertrouwt op iemand die uniek gekwalificeerd is om uw bedrijf te laten groeien.
  • Gezonde strategie: Ja, je nieuwe merk zal er mooi uitzien. Maar nog belangrijker, het zal werken. Wij bouwen op maat gemaakte merkstrategieën gericht op het helpen groeien en bloeien van uw bedrijf. Voordat we beginnen met het schetsen van ontwerpen, doen we strategieën door onderzoek te doen naar optimale oplossingen, zoals of we een retro- of een moderne aanpak willen gebruiken, of een mascotte zinvol is en welke kleuren het best in de markt zullen resoneren.
  • 100% origineel ontwerp: we zijn er trots op originele kunstwerken te maken voor elk logo. Dit is een belangrijk onderscheid tussen logo’s die illustraties gebruiken. Een logo dat is afgeleid van clipart mag nooit een handelsmerk zijn, wat betekent dat elke concurrent hetzelfde merk kan gebruiken. De logo’s van Signmac zijn daarentegen uniek. We gebruiken zelfs speciaal gemaakte lettertypen en veel van de letters zijn helemaal opnieuw getekend. Phil Put is een volleerde hand-letteraar, naast een briljante illustrator.
  • Een geïnvesteerde bondgenoot: de meeste van onze klanten zijn niet geïnteresseerd in een eenmalig ontwerp; ze willen een strategische partner om hen te begeleiden terwijl ze hun bedrijf laten groeien. Dat is wat wij ook willen. Je zult geen ander bureau vinden dat meer geeft om het succes van zijn klanten. “We’ve got your back”, voor de lange termijn.

Bel ons op +32(0)475 250956 of  mail ons

MERKIDENTITEIT

DEZE KLANTEN MAKEN OOK GEBRUIK VAN SIGNBOX PRODUCTEN EN DIENSTEN

ONZE PARTNERS