Copyright Signmac Creative Solutions 2020
Locs - Sint-Truiden - Signmac, al 25 jaar de mooiste lichtreclames en logo's.
840
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-840,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Locs – Sint-Truiden

Categorie
LICHTRECLAME

LOCS in Sint-Truiden is een samenwerking tussen de twee bedrijven LOCS en Signbox. Aangezien zij de volledige staalconstructie en uitgelaserde teksten zouden voorzien, dienden de plexi en beletteringstoepassingen op elkaar te worden afgestemd. Er is gekozen voor gemoffeld staal ( RAL 7016 ) met uitelaserde teksten. Inwendig verlicht d.m.v. LED verlichting. Door de letteropeningen worden opalen acryloxletters ( gelazerd ) doorgestoken en gemonteerd d.m.v. kristalheldere lijm op een achterliggende opale plexiplaat.

De vergunning werd volledig door Signbox verzorgd en werd onmiddellijk aanvaard door de dienst vergunningen.

De lichtbak bestaat uit een inwendig verstevigde ronde dubbelzijdige contructie uit gemoffeld staal. Inwendig verlichting bestaat uit ecogreen TL-buizen ( daylight ). De 5mm dikke opale plexi’s zijn beletterd met lichtdoorlatende ( translucent ) vinyl. Om het groen te laten corresponderen met de huisstijl, dienden we twee lagen op elkaar te monteren.

Het LOCS Sint-Truiden project is wederom een goed voorbeeld van flexibiliteit die Signbox haar klanten aanbied.

De digitale print op de venster is is geprint op one-way vision folio ( geperforeerd ) van 3M.