Copyright Signmac Creative Solutions 2020
Diverse - Signmac, al 25 jaar de mooiste lichtreclames en logo's.
205
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-205,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Diverse

...en enige uitleg... over Phil

DIGITALE ERVARING

Phil Put, Creatief Directeur bij Signmac logo design en lichtreclame heeft al méér dan 27-jaar ervaring bij verschillende reclamebureau’s opgebouwd.

In 1993 verlaat Phil the Royal College of Art in Londen en gaat onmiddellijk aan de slag bij Zeefdrukkerij De Wit uit Alken waar hij na slechts enkele maanden wordt weggekaapt door moederbedrijf Groep Vanderhoydoncks. Phil Art Director wordt op 24 jarige leeftijd een van de allerjongste aArt-Directors in de Benelux bij Neon Marcus, Opticom Scotland, De Wit, EMB, Up-Sign uit Gavere en Vanderhoydoncks. Sinds 1996 bestuurd Phil zijn eigen boot, genoemd PPA. In 2003 verkoopt hij PPA en gaat aan de slag bij Señal Sign & Neon op Curaçao waar hij Creatief Directeur wordt. In 2006 start hij Señal Sign & Neon Belgium op en veranderd in 2018 de bedrijfsnaam naar Signmac.

SIGN DESIGN0%
PRINTMEDIA0%
LETTERING0%
LOGO DESIGN0%

Digitale Ervaring

Al meer dan 30 jaar digitale ervaring!

Met gespaard geld en de keuze tussen een tweedehands wagen of een computer, koopt Phil in 1987 zijn eerste Mac, de Macintosh SE. Deze werd snel vervangen door de Macintosh LC met kleurscherm en nadien de Quadra700. Vanuit de slaapkamer begint Phil aan zijn creatieve loopbaan. Al snel krijgt hij alle programma’s van Aldus onder de knie, maar switcht snel om naar Adobe.