Copyright Signmac Creative Solutions 2020
Websites - Signmac, al 25 jaar de mooiste lichtreclames en logo's.
1074
page-template-default,page,page-id-1074,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Websites

Webdesign voor KMO’s en verenigingen

Navigatievriendelijke, informatieve en mooi ontwerpen websites.

De website van een bedrijf is zijn voordeur op de digitale markt. Daarom is het van cruciaal belang om een goede eerste indruk te maken met een uniek ontworpen, gebruiksvriendelijke, informatieve website die de vragen van consumenten beantwoordt en een professioneel, betrouwbaar beeld schetst.

Een website die geen nieuwe business genereert, doet zijn werk niet. Een effectieve online aanwezigheid communiceert de merkbelofte en engageert en converteert klanten en smeedt het begin van een langdurige relatie. Het vertelt uw leads hoe het is om zaken met u te doen en maakt het gemakkelijk om een gesprek te beginnen.

Slimme sites vallen op!

Geloof niet dat een website dat zal doen, of uw bedrijf zal online marktaandeel verliezen aan concurrenten die investeren in een strategische aanwezigheid. Websitebezoekers nemen slechts een paar seconden om te bepalen of een bedrijf hun tijd waard is. Vertrouw daarom op een webdesign-expert die uw merk laat zien met een sterk imago dat die leads omzet in betalende klanten.

Signbox Creative Solutions is een webontwerpbedrijf uit Hasselt dat websites ontwerpt, schrijft en bouwt om kleine bedrijven te onderscheiden van hun concurrenten en om hun verkopen te stimuleren. Elk bedrijf is uniek, dus er is geen excuus voor cookie-cutter-services. We pakken elke website aan als een unieke service, niet als een commodity.

We geloven dat een merkwebsite die het verhaal van een bedrijf vertelt met een duidelijke stem en consistente, professioneel verweven grafische afbeeldingen een krachtig hulpmiddel zijn om de aandacht van bezoekers te trekken, hen door de verkooptrechter te leiden en een emotionele band te leggen. Daarom wordt het bedrijfslogoontwerp het fundament van onze websitestrategie – om uw merkidentiteit en waardepropositie te versterken, net zoals bij voertuigreclame.

Het Signmac-websiteproces

We starten elk websiteproject met een van de twee opties: een volledig aangepaste site of een gestroomlijnde aanpak waarop we branding en tweak toepassen om aan de specifieke behoeften van het bedrijf te voldoen. Ongeacht welke optie u kiest of welke sector uw rijk is, wij benaderen de sitemap van uw website, uiterlijk en functionaliteit, functionaliteit en inhoud met een nieuwe strategie om de pijnpunten van uw klanten aan te pakken en een positieve gebruikerservaring te garanderen. Naast hun levendige merkontwerpen, zijn Signbox-websites gemakkelijk te navigeren op elk apparaat of schermformaat met duidelijke oproepen tot actie die bezoekers aanmoedigen om contact met u op te nemen.

Met ons webontwerpbedrijf in Hasselt begint het proces van het bouwen van een website met uw antwoorden in een creatieve opdracht, gevolgd door ons onderzoek. We gebruiken deze informatie om een ​​sitemap te ontwikkelen die de pagina’s op de website bepaalt en hoe ze worden georganiseerd. Vervolgens concentreren we ons op wat de startpagina zal laten zien.

Terwijl onze deskundige schrijvers bezig zijn met het optimaliseren van de SEO-inhoud (Search Engine Optimized) die de lezer door de reis van de koper leidt, maakt het ontwerpteam een ​​prachtige startpagina, gevolgd door zorgvuldig ontworpen innerlijke sjablonen – allemaal met een goed geïntegreerde branding. Tijdens dit proces staan ​​de beste werkwijzen voor gebruikerservaring voorop, waarbij uw feedback en input worden gevraagd en zorgvuldig worden toegepast. We hebben een arsenaal aan stockfoto’s die we gebruiken voor inspiratie bij het ontwerpen van uw website. Als u uw eigen afbeeldingen beschikbaar hebt, kunnen we deze graag implementeren. Aangepaste fotografie geeft een persoonlijk tintje aan uw website voor kleine bedrijven.

De stukken komen tot leven tijdens de ontwikkelingsfase, wanneer de meest actuele toepassingen, hulpmiddelen en technieken worden toegepast voor de beste websiteprestaties. We zijn ons bewust van alle factoren die van invloed zijn op snelheid, mobielvriendelijkheid, zoekmachineoptimalisatie en verzameling van verkeersgegevens.

Alle Signbox-websites zijn gebouwd met responsief ontwerp en richten zich op het steeds groter wordende publiek van bezoekers die mobiele apparaten of tablets gebruiken in plaats van op desktopcomputers met grotere schermen. We ontwerpen, ontwikkelen en integreren ook e-commerce-mogelijkheden, klantportals en aangepaste interactieve functies die het onze klanten gemakkelijk maken om zaken te doen.

Na voltooiing van uw site, bezit u alle rechten op de website-items die we hebben gemaakt en heeft u volledige toegang tot uw inhoudbeheersysteem, hostingaccount en Google Analytics-dashboards. We trainen u zelfs om uw website te beheren. Niet alle webontwerpbedrijven verlenen dezelfde beleefdheden, dus pas op.

De kracht van WordPress®

Ons ervaren ontwikkelteam maakt gebruik van een contentmanagementsysteem (CMS) genaamd WordPress om onze klanten meer waarde en functionaliteit te bieden. Deze robuuste CMS is intuïtief en uitbreidbaar, waardoor het een uitstekende keuze is voor het ondersteunen van websites voor kleine bedrijven. Het schone, gebruiksvriendelijke beheerpaneel en een eenvoudige rich-text-editor bieden u de mogelijkheid wijzigingen aan te brengen en aan uw site toe te voegen zonder dat u de codering zoals HTML, CSS, PHP en JavaScript hoeft te begrijpen. Als u bekend bent met Microsoft Word, weet u al hoe u de inhoud op uw website kunt bewerken.

Het gemak van het publiceren en bijwerken van informatie helpt u bij het verbeteren van uw zoekmachine rankings, omdat zoekmachines prioriteit geven aan websites met frisse, unieke en dynamische inhoud. Wanneer u uw pagina’s, nieuwsbrieven, servicebeschrijvingen of foto’s moet vernieuwen, wilt u niet dat uw CMS een blocker is. WordPress heeft ook standaard plug-ins voor het beheren van SEO-componenten, zoals metadata.

WordPress maakt het eenvoudig om de mogelijkheden van uw website uit te breiden met functies zoals polls, aangepaste contactformulieren, beoordelingen, integratie van sociale media, platformen voor reacties en meer. Honderden plug-ins zijn beschikbaar, dus u hoeft geen webontwikkelaar in te huren om deze hulpmiddelen helemaal opnieuw te bouwen.

DEZE KLANTEN MAKEN OOK GEBRUIK VAN SIGNBOX PRODUCTEN EN DIENSTEN

ONZE PARTNERS